130722 Är det sommaren som kommit?

I morse var det strålande solsken, lite lätt vind i stället för de senaste dagarnas hårda blåst. Enda smolket i bägaren var att termometern visade bara på 9 grader. Humöret steg i alla fall för det är så skönt att få se lite sol. Även flickorna var på gott humör, full fart när det var tillåtet…
 
 
Garbo o Piga tävlade visst….
 
 
Jag tror att ingen vann…. Greta brydde sig inte, hon letade blåbär
 
 
Det gjorde även Piga när hon lugnat ner sig lite
 
 
Garbo poserade så jag kunde inte låta bli att ta några foton…
 
 
Ett kärt motiv min goa Garbo!
 
Efter frukost fick Thord sin ”spabehandling” men sedan var det flickornas tur igen. Idag körde vi fyrkanten i olika variationer, både Garbo och Piga. Greta fick lite frisbee som var mycket uppskattat.
 
Jobbet gick rätt bra, det är ju väldigt lugnt nu när det är semestertider. Tyvärr syns det också i plånboken. Man önskar att man kunde få jobba fulltid så man har råd att ha riktig semester men som det är nu blir det en vecka lite då och då istället. Fördelen är förstås att man kommer hem lite tidigare och är inte riktigt lika trött i kroppen så man ska väl inte klaga….
 
Jag fick lite tid över innan middagen idag så jag satte mej med mina ”nya leksaker” en stund. En snilleblixt och jag hittade nätverksnyckeln. Halleluleja! Då kunde jag helt plötsligt föra över fotona som jag tog med kameran i morse. Resultatet ser ni här ovan.
 
Efter att flickorna varit ut på sin rastningsrunda tog jag och övade lite fotgående med Garbo respektive Piga. Greta fick snällt sitta och titta på. När vi var färdiga med det så blev det lite frisbee igen. Greta fick börja medan Piga och Garbo var passiva. Gissa om det var en tuff passivitet. Piga brukar ju vara helt oberörd nästan när någon annan gör något men detta! Hej å hå vad halsen blev lång och vilken luft det blev mellan ändan och backen. På plats var hon men man såg verkligen frestelsen. Sedan fick även Garbo och Piga fånga några och DET var jättesvårt för Greta. Hon knallade inte men förflyttade sig närmare medels småtrippande med fram och bakben trots att hon var sittande. För att vara Geta så var det ändå lite strongt gjort. Tror inte att det var sista gången med den passivitetsövningen.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =