130724 Finlandsnyheter även idag!

Det blev lite Finlandsnyheter även idag. Flitig liten Piga har kommit med på provet… och jag som börjat få kalla fötter och nästan hoppades att hon inte skulle få plats…. Quling har fått reservplats men jag vet inte vilken plats. Zita är 3:e reserv på lördag (tar för givet att hon kom med på söndagen). Ja vad säger man…. Bara att träna på
alltså.

 
Idag har värmelampan utomhus kommit igång. Jag hade svårt att sova i natt och strax efter 6 klev jag upp. Drönade dock på ca en timme innan vi tog morgonrundan och då hade temperaturen redan stigit till ca 14 grader. Sensation!
 
Lite trött var jag allt ändå när vi gick. Hade, trots en stor textad lapp på ytterdörren, glömt ta av tikskyddet på Garbo… Hmmm….  Flickorna fick sin ”duvning” i fotgående och sedan belöningen:
 
 
BLÅBÄR!!!!
 
 
Mums säger Garbo!
 
Själv passade jag på att fota lite av vad naturen hade att bjuda på denna morgon:
 
 
 
 
 
Och till sist:
 
 
Dagen till ära (?) hade man hissat flaggan i Torsäng. Tyvärr var det dåligt med vind så den syns knappast…
Marith
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 2 =