130613 Inte fredagen den 13:e men nästan…

Idag skulle man kunna tro att det var fredagen den trettonde men det var ju bara torsdag så det ordnade sig. Vaknade mitt i en otäck dröm i morse. Drömde att en buss körde på min fina Garbo. Hon fick en smäll av ett trappsteg som stack ut och smällen tog i huvudet och i bogen. Pälsen var borta och hon var alldeles blålila… Hugaligen! Jag var glad att jag vaknade och att det bara var en dröm men känslan av obehag har hållit i sig hela dagen.
 
Det regnade på morgonpromenaden och det gjorde ju inte heller saken bättre. Besök hos sköterskan för omläggning av mitt finger var inbokat så jag skulle hinna till jobbet i god tid men… det blev en del väntan så en kvart för sent kom jag till mitt första arbetspass. Fingret läker dock som det ska och det var ju skönt.
 
På mitt andra arbetspass var det också fullt upp och kvart i fem kom jag på att nu måste jag sno mej på för att hinna till Apoteket innan de stänger. Fick skjuta upp dammtorkning till morgondagen… och hann precis innan de stängde. Thord ska opereras i morgon och behöver därför skrubbas med specialshampo och specialtvål, descutan. Det är slut hos tillverkaren fick jag till svar när jag frågade efter det. Det har det varit länge och även ersättningsmedel är slut hos den tillverkaren. Vad kan jag då göra frågade jag? Ingen aning sa expediten….
 
Väl hemma fick jag ringa sjukhuset och fråga och som tur var gick det att ordna i alla fall. Han får duscha enligt beskrivning men med vanlig tvål och shampo och så skrubbar de lite extra när han kommer dit. Skönt! Var rädd att det kunde bli så att det blev inställt men som sagt var, det är ju bara torsdag den 13 och inte fredag! Dessutom ligger han först i operationskön om inget inträffar under natten.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =