130304 Uppvaktning!

Idag är det en ”dam” som blivit uppvaktad av flera anledningar. Ett tuggben blev det från matte (naturligtvis måste även de andra få för sällskaps skull). Dessutom har Potifar varit riktigt uppvaktande. Luktar lite på Garbo och uppvaktar Greta, jämn fördelning av gracerna:
 
 
En glad Greta på 7-årsdagen!
 
 
Här blir Greta uppvaktad av både Potifar och Garbo, Piga vänder ryggen till….
 
 
Potifar ger Greta ansiktsmassage och ögon- och örontvätt så här på morgonkvisten.  
 

 
Sedan blir det lite bus också!
 
Nu har Potifar åkt hem till sitt och lite tomt blev det förstås. Han är superhärlig, väldigt lyhörd när man säger till trots höglöpande Garbo.
 
Thord har också åkt iväg idag, men till Remonthagen för vidare träning då. Nu kände han sig lite ”tussig” och när han kom fram så togs tempen och det visade sig att han har lite feber så idag blev det träningsfritt. De har också haft ett planeringsmöte där det preliminärt bestämde att nästa onsdag  får han komma hem. Måste säga att det låter som om han får det lite snärjigt för än fattas det rätt mycket innan han är i sin forna form som var målet från början.
 
Idag hade en ortoped från sjukhuset besökt honom också. Han har ju haft inlägg under hälen då hans högra ben (det ”sjuka”)  har varit kortare än det vänstra. Nu visar det sig att så är det inte längre. Dessutom har foten som tidigare dragit sig inåt hellre drar sig aningen utåt, vilket underlättar gåendet betydligt. Tredje positiva fenomenet är att hans tår inte krampar längre. Han har varit tvungen att ha en ”banan” (liten grej som han sätter fast under ena tån och som ligger mellan tårna och skon som stöd) för att kunna gå riktigt stadigt. Nu behövs inte den heller. Det är nästan så det känns som om det var någon mening med att han bröt sitt ben en gång till…. Gör om, gör rätt, på något vis…
 
Själv har jag fått slita med snön idag också. Elsnöslungan fungerade inte alls när det var blötsnö och inte i dessa mänger heller. Så det blev till att ta snöskopan i stället, tredje dagen på raken och det bir en fjärde också. När jag kom hem från jobbet så är det det första man ser. Snöskottning igen, men jag spar tills i morgon…
Jabba dabba doooo…. eller inte! Usch nu får våren bestämma sig fort för att komma och göra livet drägligt.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =