130305 Det rullar på….

Det rullar på kan man säga. Igår var väl kanske en liten skitdag då mycket gick så där trögt och segt med planering som sprack och lite så där. Bl a tappade jag ett guldörhänge till så nu börjar det eka tomt i smyckeskrinet också.
 
Tack och lov blev det en bättre dag idag! Det började med ett trevligt telefonsamtal som gjorde att saker som jag trodde jag måste lägga på hyllan nu fixar sig.
 
Det var fortfarande tungt i skoterspåret så där var det ingen större lättnad. Nu är flickorna ganska lättroade och motionerar själva på sidan av spåret så mycket som de får så trots att sträckan inte blir mer än hälften mot vad det brukar så är de lika nöjda ändå när vi kommer hem.
 
 
Man kunde ana en liten ljusning som lovade gott inför den kommande dagen.
Det blev faktiskt en hel del sol under dagen…
 
 
Man skulle kunna tro att våra morgonpromenader innebär livsfara…..
 
 
Det bryr sig inte flickorna om i alla fall. Här ser det ut som om de leker kurragömma med varandra…
 
 
Om jag står stilla här så syns jag nog inte….
 
 
 
Skoterspåret är välskyltat i alla fall så det är liten risk att vi går vilse…
 
Själv har jag varit på mammografi idag. Tur att de håller koll på en får man väl säga. Apportören har kommit och Garbos uppfödare hade skickat in foto på mej och Garbo angående hennes championat så det var ju lite extra kul.
 
För Thords del så blev det ingen laserbehandling då han fortfarande har feber men han har inte lika ont i benet längre säger han. Hoppas han kryar på sig lite snabbt så han kan uttnyttja tiden på rätt sätt där borta på Remonthagen.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =