130307 Ibland vill det sig inte….

Ibland vill det sig inte… Kan det krångla så gör det det vissa dagar och idag var en sådan dag. Den började väl någorlunda med en frisk morgontur med flickorna. Solen sken men jag var glad att jag hade tagit dunjackan för det var en isande kall snålblåst. Det såg bättre ut än det kändes men för flickornas del så var de bara glada att de får sin morgonrunda.
 
 
En stor gul sol steg upp över horisonten
 
 
Flitig liten Piga håller koll på vad Garbo gör….
 
 
… som kommer lunkande efter en liten raid på egen tass
 
 
Flitig liten Piga kollar också vad Greta har för sig….
 
 
… som i sin tur håller koll på vad som hänt i Alexisbacken sedan i går morse.
 
Efter frukost så tog jag itu med lite pappersjobb och telefonsamtal. Det var en hel del som skulle fixas men som rann ut i intet. Folk gick inte få tag på, där är ju sprotlov gud bevars. Kollade om det gick få hem lite pellets men vår ”standardleverantör” var också på sportlov och ingen leverans kunde ske förrän slutet på nästa vecka…
 
Ringde och beställde en pall småsäckar i stället och det skulle ordna sig. Visserligen kostar det 1600,- mer men vad gör man? Ringde sedan till Elis som plogar på baksidan huset så det skulle gå ta sig till källaren och han skulle komma på eftermiddagen.
 
Sedan var det dags för att åka och jobba. Väl där fick jag telefonsamtal om att pelletsen kommer om en timme! Jag på jobbet, oplogat och oröjt i källaren… Gruvade mej för att komma hem kan jag säga. Som tur var hade det löst sig. Det var plogat men jag vet inte om det hanns med innan pelletsleveransen men pelletssäckarna låg travade i källaren i alla fall. Slutet gott alltså.
 
Thord rapporterade att det hade inte gått så bra för honom heller. Arbetsterapeuten var sjuk och det hade heller inte blivit någon laserbehandling. Jag uppfattade som att själva laserapparaten inte fanns där den skulle. Nu har han blivit lovat laser behandling i morgon istället så vi får väl hoppas på det. Hur som helst så kommer han hem i morgon kväll.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − nio =