130309 Lördag – en dag som veckans övriga dagar!

Ja idag var det lördag och den visade sig vara precis lika ”kul” som den tidigare veckans dagar har varit. Morgonen började med en mycket frisk morgonpromenad, -21.5 grader. Det nöp ordentligt i kinderna och flickorna hade lite mera fart under tassarna än vanligt. De tyckte nog att det gällde att hålla igång för att slippa frysa. Kameran kom aldrig ur fickan idag. Frös om fingarna tillräckligt ändå utan att ta av mej vantarna.
 
Temperaturen steg allteftersom och det blev en vacker dag med solsken och som bäst -6 grader. Nu hade jag en plan över vad som skulle göras men som vanligt så blev det inte så mycket. En lättre städning, tvätthög som blev struken och botstädad, nästan i alla fall, ligger fortfarande på strykbrädan men kvällen är ung!
 
Lite städning utomhus och tog tag i en fundering gällande nygamla bilen. Det visade sig att det läcker från växellådan. Jättekul! Särskilt just nu när plånboken är mer än tom. Tänk om man kunde trolla. Vänligt folk säger ju att snart vänder det, efter regn kommer solsken, nu kan det bara bli bättre…. Jo men visst… men när då?
 
Nu står flitig liten Piga och tittar bedjande på mej… är så in i bomben kissnödig. NU! Lat omfångsrik matte säger: Javisst lilla vännen, kom så går vi!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 2 =