130322 En lite ”så där dag”…

Idag har det varit en ”lite så där dag” igen. Började väl rätt bra med en solig morgon fastän kall, -15,5 kl 7. Nackspärr som gjort sig tillkänna under natten gjorde att humöret inte var alldeles på topp så där på morgonkvisten. Igår kväll skulle flickorna ut och rasta flera gånger och det var nr 2. Fast och fint men MYCKET! De hade ju förstås kalasat på älgskit, mycket mer än vad jag trodde att de hann med men beviset kunde de ju inte dölja. Därför blev dagens runda den gamla vanliga där det bara finns ett ställe, vad jag vet, så det är lätt att hålla dem ifrån det.
 
 
Så här såg läget ut i Alexisbacken, soligt och fint men man ser att det är dagsmeja trots kalla nätter.
 

 
Snart tittar nog myrorna fram ur sin vinterdvala.
 
Efter frukost fick jag lite uträttat innan jag åkte på jobbet men inte alls allt som jag tänkt förstås. När jag åkte på jobbet måste jag in en tur på Apoteket och det är ju nästan omöjligt… Två personer, två ”receptkassor” och en snabbkassa. Massor av folk som ska hämta ut mediciner och det är ett evigt diskuternade och dividerande så varje kund tar hur länge som helst. När det äntligen ser ut som det är min tur så går personalen till snabbkassan och expedierar där i stället! Det gäller att ha tid på sig.
 
Jobbet flöt på i bra takt och ungarna var jättegulliga så där fanns inget att klaga på. När jag kom hem hade faktiskt flitig liten Piga skött sig i hundgården. Tack bitterbite!
 
När jag hämtade posten fanns det ett kravbrev… ett kravbrev som jag också fått tidigare från landstinget. Nu konstaterade vi redan vid första brevet att räkningen var betald (recept) men lika förbannat skickar de ett till. Blir så less på allt krångel. Så ska man ringa och sitta i kö för att sedan prata men någon snorkig människa. USCH!
 
Thord har varit iväg på sin första träning hos Sara i Bräcke och det hade gått bra. Ikväll gick han också från matrummet till vardagsrummet utan krycka. Så värst stilfullt gick han ju inte men en god början är det ju…
 
Fredagsmys på er! /Marith
.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 18 =