130503 I morse var det tre trallande jäntor!

I morse skulle det nog ha varit tre trallande jäntor om de har kunnat sjunga. Jag överraskade dem med att till deras stora glädje, få jobba lite även denna dag. Liksom igår använde jag hygget, chuckit och tre tennisbollar och även idag fick de jobba ordentligt. Kameran var med och så här såg det ut:
 
 
Härifrån utgick jag när jag kastade ut bollarna. Lägg märke till kullen i slutet av hygget….
 
 
Härifrån (andra sidan hygget på andra sidan kullen) startade vi söket.
 
 
Vad är det för filurer som sitter där på stigen?
 
 
Jo tre fina, nyfikna flickor som får träna lite passivitet medan matte förbereder lite jobb.
 
 
Piga fick börja så Garbo…..
 
 
… och Greta fick vackert sitta och vänta.
 
 
Här kommer en flitig liten Piga…
 
 
… och en av bollarna är med förstås!
 
 
”Belöningen” blev att sitta och titta på när Greta & Garbo letade rätt på sina bollar.
 
 
Området var inte så lätt, många gropar, hålor, ris och små dungar där bollarna kunde ligga.
 
Flickorna skötte sig bra och det var meningen att vi skulle fortsätta vår promenad när det fixat söket. Tyvärr så fastnade min fot i en pinne så jag, trots stora försök att hålla balansen, ramlade och slog knäna i en sten, främst det högra. Det gjorde så ont så jag blev alldeles kallsvettig och mådde illa. Linkande återvände vi hemåt istället och smärtan gav med sig som tur var….. I alla fall en stund. När jag hade ätit frukost och suttit en stund började det värka igen. Det blev till att smörja in knät med Voltaren. Hoppas bara att det är relativt ok i morgon då jag ska stå och döma hundar en hel dag (inofficiellt ”kråkprov” för SSRK/JH).
 
Som tur var, var det lite lättsam städning på jobbet idag. Ja även hemma blev det en lättare fredagsstädning. Däremot trasslade mitt ”kom-ihåg” som vanligt. Vi skulle äta Thaimat som jag skulle köpa i Bräcke när jag for hem från jobbet men jag skulle också till Apoteket och hämta ut lite medicin och på Coop för att kolla om de hade märgben (godis till flickorna som får vara i hundgården hela dagen i morgon). En av medicinerna fanns det bara en förpackning av (skulle ha varit två) och märgenen var slut. Blev lite småsur om jag ska vara ärlig. När jag kom hem kom jag på att jag glömt köpa Thaimaten… Det blev att åka till Gällö och proviantera då. Det blev rostbiff och potatissallad, kände inte för att ställa mej och laga till något. Ibland måste man få fuska, eller hur? Men nu är det…..
 
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − sju =