130511 Full rulle idag…

Det har varit full rulle hela dagen idag, ända tills nu. Morgontur med flickorna som vanligt, frukost och sedan var det gubbens tur för lite uppmärksamhet genom att få sig lite ”spabehandling”.
 
Sedan var det dags att åka till Bräcke och göra ett arbetspass som flöt på riktigt bra. Går väldigt lätt att städa när det inte är fullt med barn och vuxna som härjar runt. Skönt att ha tid att göra det där ”lilla extra” ibland.
 
Skulle in på Ica i Bräcke för att komplettera det som jag missade att handla igår. Möttes av en skylt ”Stängt pga strömavbrott, öppnar så snart strömmen är tillbaka”…. Åkte till Gällö istället för att sitta och vänta.
 
Efter lite lunch blev jag så sugen på att ut och cykla med flickorna, till deras stora glädja. Greta sjöng hela vägen bort till grusvägen och i stort sett hela vägen tills vi vände. Lite mindre medan hon sprang för då blev det mest bara gläfs. Kan inte förstå att hon ska tycka detta är så hysteriskt kul men så är det visst. Det lär väl lugna ner sig så småningom som vanligt.
 
För flickorna är detta en höjdare. De springer i full galopp, gör avstickare och doppar sig i Hundån och i andra vattendiken men upp på vägen igen i galopp. De har så brått så det hinner inte reagera för älgskit (som de alla tre egentligen älskar) utan springer för full kareta med huvudet högt.
 
Idag ökade vi på sträckan lite men det var nemas problemas för någon av oss. Halva vägen tillbaka var det samma fart på flickorna men sedan skrittade de bredvid mej och höll samma fart som jag.
 
När jag kom hem hade vår ”hustomte” kommit med gräsklipparen som han haft hemma hos sig för att trimma till sommarens vedermödor. Han hade dessutom fixat till tvättvindan som jag har haft så svårt att få sträckt ordentligt. Nu kan försommaren komma för nu börjar vi vara förberedda på det.
 
Annat som jag och Maud förbereder är lite övningar inför morgondagen. Ska bli riktigt kul! Just nu är vi 32 stycken och lite knappt hälften har meddelat att de kommer i morgon. Eftersom de flesta är i startgroparna då snön precis har försvunnit så blir det nog några grundövningar som vi kommer att presentera. Hoppas bara att det blir fint väder!
 
Just nu sitter både gubben och jag framför TV:n (jag med laptopen i knät förstås) med  e GT och tittar på hockey. Det blir sen middag idag…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + nio =