131102 Tja, vad säger man…

Tja vad säger man… Denna dag har varit lite si och så, både vin och vatten alltså. Den började med lite sovmorgon men pannan hade stannat, slut på pellets. Morgonrundan var lite haltande men ändå rätt skön då solen sken och luften var klar. Både vin och vatten alltså.
 
Efter frukost så kom vår snälla ”hustomte” och började riva i hundrummet i hundhuset. Piga rev ju sönder väggmattan i fjol vinter och vi har inte fått till det så vi kunnat göra något åt det tidigare men nu ska det ske hade vi bestämt. Kommer att bli så snyggt och naturligtvis kommer bilder så snart som det är färdig, eventuellt redan i morgon. Härligt alltså!
 
Sedan ringde Thord om pelletsleverans… snabb leverans blev utlovad, redan idag. Kontaktade även Elis som har traktor och som lovat hjälpa oss när vi ska lossa pelletssäckarna. Gick lätt och smidigt. Härligt alltså!
 
Sedan fick vi besked om att något som Thord trott att vi fått som gåva visade sig att så var inte fallet. En extra utgift som vi inte räknat med alltså. Precis just nu när vi haft lite extra utgifter och jag är sjukskriven. Har jag vetat det igår hade det naturligtvis inte blivit några icebugs. Jag hade nog fortsatt att halka mej fram ett tag till. Alltså skit också men….
 
Resten av dagen har vi bara slöat bortsett från eftermiddagsrundan med flickorna som jag gjorde. Härligt väder var det och jag kan inte låta bli att dela med mej av mina intryck.
 
 
Garbo tycker fortfarande att det är överkurs att behöva gå i både T-shirt och koppel
 
 
Försökte fånga den härliga solnedgången i rosa och orange men….
 
 
…. tyvärr har jag lite för dåliga kameror för att fånga hela färgspektrumet
 
 
Vyn är ni ju bekant med redan….
 
Nu ikväll sitter vi och jäser efter en god middag. Det blev avokado med skagernröra med extra räkor, älgstek med rostade grönsaker och sås gjord på skyn från älgsteken. Efterrätt blev kaffe, nobless (mörk chocklad) och lite Black and White. Proppmätt är bara förnamnet… Rätt okey alltså!
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 8 =