131103 Äntligen…. sa flitig liten Piga!

Äntligen sa Piga när det gick upp för henne att det skulle bli lite träning idag men dagen började med sovmorgon till halv 8, sköna söndag alltså! Vid vår runda upptäckte vi att nu hade det varit riktigt kallt i natt. Det var is på vattenpölarna.
 
 
Det blev inget bad för flitig liten Piga idag.
 
Efter frukost gjorde jag mej i ordning för att åka till Bensjö för lite träning. Rune och Anna-Lisa hade inbjudit till träning på lägdan nere vid sjön. Jenny och Marwin mötte också upp. Penny var också med men hon fick inte jobba. Rune var vår serviceman, tusen tack för det.
 
Vi började med lite markeringar på andra sidan av en bäck. Det visade sig inte vara så enkelt som det kanske såg ut men skam den som ger sig.
 
 
Här är det Jenny och Marwin som var i hetluften.
 
 
Här ser Marwin lite fundersam ut….
 
 
… men rätt tjusig eller hur?
 
 
Anna-Lisa och Ivy stod och tittade intresserat på….
 
 
Rätt som det var kom det ett tåg i bakgrunden
 
 
Flitig liten Piga följde också koncentrerat med.
 
Vi gjord även några dirigeringar och för vår del så visade det sig att dirigering, det är en färskvara. Märktes med andra ord att det är ett tag sedan vi tränade. Vi avslutade sedan med ett närsök där jag måste säga att flitig liten Piga visade sitt rätta jag. Så kul att se hur hon koncentrerat verkligen letar och Rune hade gömt dem väl så de fick gräva fram dem.
 
Efter träningen bjöd Rune och Ann-Lisa på fika. Anna-Lisa hade tittat på foton och hittat några från gamla tider. Det var från en utställning där Thord fanns med med Lady och jag med Li och även några foton på gamla bekanta med deras hundar. Otroligt att se hur man såg ut på den tiden. Känner knappt igen sig men konstigt nog känner man sig inte så mycket äldre, i själen vill säga, kroppen säger förstås annat. Kul att se var det i alla fall.
 
När vi kom hem var vår snälla ”hustomte” här och snickrade. Panelen var uppsatt och ”sängarna” snickrade. Nu återstår lite småfix nästa lördag så kommer lite foton sedan.
 
Pustade ut en liten stund i fåtöljen och så var det dags för middag och hundrastning. Denna dag har då verkligen gått med raketfart.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 3 =