131105 Lite stumt överraskad idag också….

Måste säga att jag är lite stumt överraskad idag också över vilken bra läkare jag fått. Nu ringde de ifrån röntgen och frågade om jag kan komma in kl 14 på torsdag! Nästan så man får nypa sig i armen.
 
Idag har jag varit och tagit prover och till tandläkaren. Alltid ”gruvsamt” men jag har en mycket bra och trevlig tandläkare också så det går rätt bra trots att jag har lite tandläkarskräck. Sviter från min uppväxt där tandläkarna var rätt hårdhända och inte så där väldigt skickliga. Svimmade till och med en gång, men som tur är, är det gångna tider det. Hur som helst så är det två saker som är ”gruvsamma” när man är hos tandläkaren. Har man överlevt utan större intermezzon så ska man ju förbi kassan. Ett litet hål och en plomb som lossnat fixades (har en till plomb som ska fixas senare). Kalaset gick denna gång på inte fullt 1900,-. Vet roligare saker jag kunnat gjort för de pengarna.
 
För flickorna har det varit en trist dag. En något kortare runda blev det i morse och vi hoppade över den nästan helt (blev bara en kort, kort tur) nu ikväll. Tror att det är bra att lyda doktorns order och ta det lugnt ett par dagar.
 
Jag måste ju säga att Garbo verkligen!!! lever upp till sitt namn (den gudomliga). Hon har över huvud tagit inte brytt sig i såret och det är ju inte så litet. Hon accepterar alla utstyrslar som jag klär henne i när vi ska ut, allt för att skydda såret mot smuts och dylikt. I natt glömde jag sätta på en T-shirt som hon har fått haft på sig för säkerhets skull men inte har hon brytt sig inte. Min otroligt härliga Garbo, man blir alldeles varm i hjärtat när man tänker på henne.
 
Passade på att bjuda Thord på fläsklägg och rotsaker idag. Mycket uppskattat! Får passa på att göra lite tidskrävande mat nu när jag faktiskt har tid och gott är det ju. Inget ont som inte har något gott med sig.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 18 =