131108 Besök och besökare…

Idag har vi varit på besök till Ejra djurklinik. Garbos operationssår har börjat krångla så det var nödvändigt med ett återbesök idag. Naturligtvis var det bakterier! Stackars gumman, hon som varit så duktig. Lite förhöjd temperatur hade hon också men jag hoppas att den nya medicinen ska fungera så hon läker lite snabbt nu.
 
Det blev ju en lite tokig start på dagen. De ville inte att hon skulle äta på morgonen om det skulle behöva ge lugnande. Thord skulle iväg på sjukgympa och hundgården är ju stängd för reparation så det blev så att alla tre hundarna fick följa med mej. Jag kanske är mer än lovligt fjantig men jag har lite svårt att vara orättvis mot hundarna, i alla fall så att de kan uppfatta det. Så de fick vara utan mat alla tre tills vi var färdiga med besöket. Jag tog med mej frukosten till dem så när vi var klar fick det till sin stora glädje äntligen mat.
 
Idag hade vi också en trevlig besökare… eller…. besökare och besökare. Det var från Bräcke Bo-Service som ska lämna offert på köket. Man blir allt sugen…. Kommunen ska ju eventuellt bistå med några handikappades skåp och byta trösklar. Naturligtvis vill vi fixa resterande också. Maud har lovat tapetsera och måla panelen men det är ju flera skåp som ska bytas och vi vill ha dit flera bänkskivor och ett nytt golv. Få se om vi kan få råd till det på något vis. Känns kanske inte helt hoppfullt med tanke på min sjukskrivning och orsaken till det men man kan ju alltid drömma…
 
Jag hade föresten tur i går. Jag har ju tappat mina guldringar i omgångar. Först försvann min ”giftasring” som så småningom ersattes med en ny. Sedan försvann bägge ringarna samma dag som Maud och Lars gifte sig….. Efter ett och ett halvt år hittade jag den ena, ”giftasringen” i gruset hemma på gården. Förlovningsringen är fortfarande borta. Igår kväll när jag skulle gå och lägga mej och tog av mej mina smycken så upptäckte jag att ringen var borta. Tankarna som snurrade vill ni nog inte veta men när jag sansade mej började jag tänka lite logiskt. Vad hade jag gjort, var hade jag varit? Kom på att jag hade haft på mej några trädgårdshandskar på förmiddagen och gick genast och kontrollerade. DÄR LÅG RINGEN!  Den låg längst ner i ringfingret! Så skönt! Ibland har man tur i oturen.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 13 =