131111 Sovmorgon och solsken

I morse blev det också sovmorgon. Känns nästan som om man kan gärna kan vänja sig vid det. Så skönt. När flickorna och jag begav oss ut på morgonrundan i strålande solsken. Trots att jag INTE tycker särskilt bra om snön får jag nog lov att säga att det är både vackert och tacksamt på det sättet att flickorna håller sig rena och fina.
 
 
Solen lyste upp träden så det såg nästan ut som om det var ”stylat”
 
 
Jag passade på att plocka lite enris som jag ska smycka amplarna på bron med.
 
Flickorna stod snällt och väntade
 
Igår skrapade Thord fram 60,- på en av trisslotterna som han fick på farsdagen och jag hade turen att vinna 160,- på postkodlotteriet, hör och häpna. Dessutom kom två man från kommunen för att ta lite vattenprover. De brukar göra det då vårt hus ligger på den högsta punkten i byn. Då berättade de att de ska komma och sätta in en tryckpump så vi får lite bättre vattentryck till övervåningen. Vi har ju av och till under årens lopp klagat då det beroende på vilken pump reningsverket använder (de har två som de växlar emellan) är väldigt dåligt tryck men vi har aldrig fått gehör för det. Nu verkar det som de har bestämt sig för att fixa det. Så himla skönt om det verkligen blir av! Jag tror att vi är inne i lite ”goflyt” just nu.
 
Idag hade jag tid hos sjukgymnasten på eftermiddagen så jag åkte dit och körde ett pass. Vi får väl se om det gör nytta eller bara ont. På hemvägen handlade jag lite och löste in Thords vinst till två nya lotter. Det blev  60,- även denna gång.
 
Imorgon ser jag fram mot en lugn dag då det inte finns något inplanerat. Det snöade lite nu i kväll men jag hoppas verkligen att det inte kommer just något. Tror inte jag klarar av någon snöskottning just nu så i så fall får vi väl gå och trampa ihop den i stället…
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 6 =