131113 Kanske värt att tänka på….?

Idag när jag gick med flickorna på vår morgonrunda var solen på väg upp och färgade himlen allt från rosa till brandgult. Man kan ju inte bli annat än på gott humör trots allt. Det har ju känts lite deppigt ett tag men det gäller att titta på det positiva.
 
 
Alexis igår morse!
 
 
På ”lilla” kraftledningsgatan
 
 
Nästan framme vid Alexis
 
Nästan hemma igen och solen har vaknat på allvar.
 
Inte är det väl konstigt att man känner sig ”upplyft” efter morgonturen? Jag har varit lite rädd att vi skulle vara tvungna att besöka Ejra igen men idag såg Garbos sår ut att äntligen bli bättre. Det blev ändå en tur till Östersund då vår snälle svärson Lars skulle fixa lite med vår bil. Han hade fixat olja och oljefiler som skulle bytas på bilen. Dessutom skulle han sätta i den nya kabeln för kupévärmaren som inte fungerat över huvud taget sedan vi köpte bilen. Ska bli så skönt att äntligen få en varm bil när man ska i väg i vinter. Han är ju faktiskt guld värd den gode Lars.
 
 
Tusen, tusen tack!!!
 
För övrigt har det varit en slö dag trots att kroppen varit bättre än gårdagens bakslag, sviter efter sjukgymnastiken? Tror jag ska ta och diskutera lite med min sjukgymnast. Känns lite märkligt att träna när sen- och muskelfästena fortfarande är inflammerade.
 
Jag har i alla fall roat mej med att fota lite rumpor…. Om ni vill får ni gärna gissa vems rumpa som är vems! Skriv i kommentarerna i så fall. Svaret kommer kanske i morgon kväll.
 
 
Rumpa 1
 
Rumpa 2
 
 
Rumpa 3
 
För övrig slutar nog dagen ungefär som den började, nämligen riktigt vackert…
 
 
Utsikt från vår altan, man kan faktiskt se Sundsjön!
 
 
Utsikt från dörren till flickornas ”rasthage”.
Marith
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 14 =