131121 Nu är vintern här som det verkar!

I morse hade vädret hunnit ikapp årstiden tror jag. En titt på termometern visade på -8 grader. När flickorna och jag kom tillbaka från morgonrundan var det -11. Brrr… det tar nog ett tag innan man vänjer sig.
 
Idag hade vi tid för massage hos Jessica Massör, både Thord och jag. Flickorna fick följa med i bilen även idag. Som sagt var nyttigt att åka iväg och det inte händer något. Jag passade även på att proviantera men så klart glömde jag en del så det blir väl en tur in till Gällö även i morgon.
 
Det är tur att jag får möjlighet att gå hos Jessica för det kändes att det var precis vad jag behövde. Thord hade tiden efter mej så Jessica ”stal” 5 minuter av honom så hon hann göra färdigt det hon hade tänkt med mej. Hon använder ju också laser nu och det är nog inte alls så dumt. Vi diskuterade även det här med sjukgymnastiken och att det inte går så värst bra. Hittills har det blivit ett steg fram och efter varje pass, två steg tillbaka. Just nu kör jag bara stretching och bollar som jag trycker knutar med och det blir faktiskt bättre och bättre för varje dag. Jessica sa apropå att doktorn sa att det var pay back time angående min överrörlighet. Det är pay back time när det gäller smärtan också. Hon sa att jag har en mycket hög smärttröskel och har den varit lägre så hade jag satt ner foten för länge sedan….
 
Jag tittade på mina fötter när jag tog av mej skorna och inser att även där är det pay back time. I min ungdom (och en god bit längre upp i åldern också för den delen) så gick man ju i högklackat och med smala, icke fotriktiga skor. Därför ser mina fötter ut så här numera:
 
 
 
Det är lite svårt att hitta bra skor numera annars blir det ont, ont, ont!
 
Varnar alla ungdomar: Tänk på vad ni har på fötterna. De ska ju följa med hela livet är det tänkt så var rädd om dem.
 
När vi kom hem från vår utflykt var solen på väg ner. Sundsjön har börjat ”skråa på”. Det är inte is över allt men i vikarna där det är lugnt är det alldeles spegelblank, tunn is. Jag var tvungen att gå ut på altanen och ta ett foto för det var underbart vackert med en riktigt orange sol som speglade sig i den tunna isen på sjön. Vi kan ju se den nu sedan stormen Dagmar härjade här för några år sedan. Då blev skogen bakom vår granne en kalyta i stället och vi kan se en glimt av Sundsjön.
 
 
 
Är det inte tjusigt så säg. Ser nästan ut som om sjön brinner.
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − ett =