131014 Vi går mot fullmåne…

Konstaterade vid kvällsrastningen att nu går vi mot fullmåne igen….
 
 
Månens två skepnader….
 
 
Kallt var det också, bara 1,7 grader. Inte för att flickorna bryr sig men jag får nog plocka fram lite varmare kläder. Tittade också på TV och såg vädret som väntas de närmaste dagarna. Har vi tur så missar vi första snöfallet. Det såg ut som att det kunde bli både norr och söder om oss så jag kommer att hålla tummarna för att det blir så. Det blir iof ljusare men näe, vintern får faktiskt vänta ett tag. Den är nog lång som den är ändå. Tur att Lars satte på vinterdäcken så jag  är beredd i vilket fall som helst.
 
Garbos tutte verkar ordna sig. Som tur är bryr hon sig inte om den så hon behöver ingen tratt eller t-shirt. Förståndigt!
 
Den har inte börjat läka ännu men det kommer ingen ”gegga” eller blodvatten längre.
 
Piga är också duktig. Så fort hon kommer in så kommer hon som ett skott när jag ska sätta på tikskyddet. Stoppar huvudet mellan mina ben och står stilla som ett ljus tills jag har satt på det.
 
Greta däremot har frestat lite på tålamodet. Hon får sina ryck när vi gå mot skogen. Går så fint på min högra sida (tränar på det för det är den positionen hon har när Thord och hon är ute på sina turer). Rätt som det är exploderar det och hon sticker iväg som en oljad blixt. Hon kommer visserligen tillbaka när jag river i men hon kan inte låta blir att göra dessa tjurrusmingar. Det blir mao koppel på ett tag!
 
 Marith
 
PS. Tittade på  1:ans väder… såg inte alls bra ut Attans också. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 7 =