131019 Lata, icke produktiva dagar

Jaha, idag har också varit en lat och oproduktiv dag. Är man sjukskriven så är man. Naturligtvis blev det en morgonrunda även idag, måste ju få igång kroppen i alla fall. Flickorna var det full fart på som vanligt. Tur att man själv inte behöver engagera sig så farligt, de roar sig ganska bra själva.
 
 
Lite snö låg kvar….
 
 
Syns bättre på stigen än bredvid….
 
 
Just nu tävlar Piga och Greta om att kissa sist. Greta t o m lyfter lite på benet….
 
Resten av dagen tillbringade jag mestadels i fåtöljen med datorn i knät. Ganska skönt att göra ingenting och bara njuta av lugnet. Mot kvällningen kände jag dock att det inte är så bra att bara sitta still så det blev en ny tur i skogen med flickorna.
 
När vi närmade oss Alexis blev jag lite på min vakt. Piga drog ner mot vägen, Garbo upp på berget och Greta var någonstans bakom mej så jag visslade in dem. Vill gärna kunna ha lite koll…. Tur var det för när jag visslade stack fem rådjur iväg uppför Alexisbacken. Som tur var var alla flickorna på väg mot mej så ingen av dem såg dem. Tror att 5 guppande vita stjärtar på nära håll skulle ha varit mycket frestande annars. Dock kände de nog lukten av dem för när de sedan fick gå fot en rejäl sträcka så kunde de inte låta bli att ha nosen i vädret och sniffa.
 
På hemvägen kunde man tro att man gick i ett rosa skimmer eller omgiven av rosa moln i alla fall och så kanske det var i alla fall bildlikt…
 
Nu sitter jag åter igen i fåtöljen och slöar. Önskar er en riktigt trevlig kväll!
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =