131024 En ny slö- o slappardag

Att vara till hälften sjukskriven gör att man får rätt mycket tid över. När man är van att hela tiden vara aktiv är det lite svårt i längden. Idag blev det i alla fall sovmorgon IGEN!!! Börjar bli en vana nu men rätt skönt. Har varit så några nätter nu när jag inte har riktigt lika ont så sover jag bättre, ca 7 timma istället för 3 – 5/natt. Jag tror knappt det är sant är jag vaknar och tittar på klockan. Konstigt nog är jag fortfarande rätt trött tidvis men det ger väl med sig så småningom. Känner att jag är på rätt väg och att det blir lite mindre ont. Finns alltså hopp nu.
 
Morgonrunda i plusgrader (8) blev det också idag. Flickorna var lite lugnare och mindre vidlyftiga idag av någon anledning. Själv kunde jag hålla en lite högre fart än jag gjort på länge. Uppförsbackarna var förstås riktigt tunga även idag men som sagt var, jag känner att jag är på rätt väg.
 
Herr T hade fått löfte om lite ”spabehandling” efter frukosten och sedan bestämde vi att vi skulle göra en tur till Östersund. Jag hade några grejor som jag måste inhandla bl a ”konstgräs” till hundrummet (liggplatserna) för har vi tur så kommer vår ”hustomte” till helgen och fixar hundrummet. Annars blir det kanske helgen därpå. Då är det bra att ha alla grejor hemma så allt kan bli klart. Dessutom behöver vi en ny presenning så vi kan ta två pelletssäckar åt gången. Den ena måste då stå ute i skydd medan vi lossar den andra i källaren. Piga behöver en ny säck med hundfoder vilken dag som helst så det gäller även där att vara förberedd.
 
Thord har länge haft önskemål om en bärbar dator för att kunna sitta och surfa på. Den gamla är så långsam och seg och det går knappt att ta sig in på Facebook så vi tittade även på en sådan. Hittade en till rimligt pris så nu är det bara att tuta och köra så fort som jag installerat antivirusprogrammet….
 
Själv firade jag dagen med att klippa mej. Mycket välbehövligt. Som grädde på moset så blev det Thaimat till middag. MUMS! En bra dag men nu i kväll känns det i kroppen så nu är det fåtöljen som gäller. För flickorna är det soffan. Kan inte låta bli att tycka att de är bra söta och goa mot varandra. Piga är ju lite påverkad just nu för hon är i höglöp men också väldigt ”mammakär”. Tycker det är mysigt att få ligga nära:
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 16 =