131031 Rapport från sjuksängen…

Natten har varit helt lugn. Garbo har sovit hela natten utan något ”stök”. I morse var hon vrålhungrig, det känner på att inte få äta på ett helt dygn. Vi hade order från veterinären att gå i koppel på promenaden… Det tyckte inte Garbo var så där alldeles roligt men desto gladare blev hon när hon fick hämta posten i alla fall.
 
 
Jippi, sa hon och såg till att vara först på väg hem
 
 
Hon var tvungen att vända och se var vi andra blev av. Kommer du inte matte?
Ska du stå där och fota i alla evighet?
 
 
Samlat gäng
 
Efter frukost tog vi det lite lugnt men plötsligt fick vi ett telefonsamtal. En arbetsterapeut från Bräcka kommun ville komma på besök. Thord hade pratat om att få andra dörrstockar när han gick på Balansskolan, så det var därför hon kom. När hon tittat på det så frågade Thord om köket också. Efter att ha tittat och gått igenom vad som skulle behövas för att Thord skulle få det lättare att kunna göra något i köket så blev det bestämt att vi ska ta in offerter för lite nya skåp. Sedan ska vi skicka in en ansökan. Det vore ju toppen förstås men nackdelen är ju att vi i så fall själva måste kosta på att byta ut de skåp vi har (de som inte byts ut) och så vill man tapetsera om, måla om panelen, kanske byta golv…… Hmmmm….
 
Efter besöket var det dags att ta hand om Garbo. Bandaget skulle tas av och eventuellt tvätta såret. Det behövdes dock inte för det var hur fint som helst.
 
Rent och snyggt och Garbo är en ängel att pyssla om. Man får göra precis vad som helst.
 
Marith
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 10 =