130912 Dagen började lite ”murrigt”….

Gårdagen var ju en av de bättre dagarna på länge och den avslutades med ett samtal med min chef (städjobbet) och vi pratade lite om mina tankar framåt i tiden. Hon tyckte att det var helt okey med mina funderingar så nu ska jag ta tag i mina planer inför nästa år. Känns riktigt bra! Operation nedtrappning i arbetstid kan börja under våren.
 
Dagens morgonrunda startade med dis och dimma och bara 7 – 8 grader varmt. Det första jag såg när jag kom ner på stigen i skogen detta!
 
 
”Hästafis luktarilla”…. 😉
 
Tänkte att det här börjar ju inte så bra. Piga och Garbo brukar ju bli så dåliga i magen när det kalasar på hästskit så de fick mest gå fot på rundan medan jag inspekterade var det eventuellt kunde finnas flera ”fyndplatser”. Som tur var hittade jag inga flera och alla tre flickorna gick en krok förbi de här högarna så det ser inte ut att bli något större problem om det inte blir mera förstås.
 
 
Dimman och diset låg tätt idag…..
 
 
Spindlarna har varit flitiga i natt….
 
 
De har lite olika tekniker när de väver sina nät.
 
 
Här ser det ut som om fångsten har varit god… och det verkar som om spindeln är mätt och belåten…
 
Jag hade tänkt ut och träna lite vatten med flickorna under förmiddagen innan jobbet men dimman låg envist kvar och när jag åkte vid halv 12 såg Sundsjön riktigt spöklik ut. Synd att jag var lite sent ute så jag hade inte tid att stanna och ta något foto men det var trolskt. Sjön låg alldeles spegelblank och dimman låg i bakgrunden så man såg öar och skär på närmaste delen av sjön men Fanbyn syntes inte, den var dold i dimma….
 
Just nu suger jobbet rätt mycket kraft och energi av mej. Matsalen på dagis har blivit ”felbonat” så det är otroligt trögt och suger fast all mat som ramlar ner på golvet och det är rätt mycket det. Tre dagisgrupper äter flera gånger per dag så det finns att göra. Det värsta får man skrapa bort med diskborste, inget annat hjälper…. Har blivit lovad att det ska fixas till så fort det finns tid… hoppas det finns tid i morgon.
 
Planen var att jag skulle ha tagit flickorna en sväng i kväll i stället när det inte blev något på förmiddagen men kroppen sa ifrån. Som sagt, just nu suger städjobbet allt kraft och kroppen värker. Skönt att det bara är ett pass kvar denna vecka…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + sexton =