130916 Men idag var det lite ruggigt…

I morse när jag drog upp persiennerna så möttes jag inte av sol. Det var regnrusk på gång men morgonpromenaden avklaraesd utan regnstänk. Garbo var svårövertalad att äta men fick i sig sin frukost men på morgonrundan gick hon mest fot hela tiden, helt självvalt. Jag hade lite brått då Thord skulle iväg på Balansskola på förmiddagen så idag blev det bara en runda i snabb takt utan större aktiviteter.
 
Lite telefonsamtal avklarades under förmiddagen tillsammans med lite annat pyssel som blivit liggande. Strax efter 11 åkte jag till Bräcke för att uträtta lite ärenden och två arbetspass. Flickorna fick varsina märgben innan jag åkte. Det var bara det att Garbo var inte intresserad av sitt…. Hmm… undar vem av Greta eller Piga som tog det också?  
 
När jag kom hem ikväll såg det ut som om det hade varit en orkan på gården. En presenning låg ute på ängen och garagedörren var vidöppen. Vi har ett spett lutat mot dörren då haken inte brukar kunna hålla dörren på plats när det blåser riktigt bra men inte ens det hade hjälpt.  När det var dags för flickornas kvällsmat behövdes ingen större övertalning för att Garbo skulle äta. Nu på kvällsrundan var ögonen pigga och ”rosettöronen” på plats igen. Undrar om hon tror att hon äntligen har ”valpat” nu, så det är slut på allt krångel. Märkliga hund… Man kan ju hoppas.   
 
Precis när vi satt oss i TV-rummet med var sin kopp kaffe efter maten, gubben och jag, kom Rickard med kontraktet för att få fiberkabel till huset. Det kommer nog att bli riktigt bra om allt går som det ska. Insatsen kommer att tjänas in på 2 år om det går gott. TV (tvilling), bredband och telefoni för 350:-/månad. Det låter i alla fall bra!   
 
Marith 
 
 PS. Något gör att det inte går göra radbrytningar. Ursäkta att det ser konstigt ut men jag hoppas att Blogg.se rättar till felet omgående. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =