130929 Söndag – helgdag!

Idag var det veckans sista dag, söndag. Ingen vilodag iof då det var full rulle redan från morgonen. En timmes skogstur med flickorna och den var välbehövlig. Sån fart som det var på dem idag är det länge sedan det var så tidigt på morgonen.
 
Efter frukost tog jag tag i sista tvättarna och frostade av kylskåpet. Fixade lite utomhus och försökte snygga till lite men nu faller löven så man får ta det som det är.
 
Strax före 12 stack Thord och Greta iväg med permobilen och jag åkte till Fanbyn för lite efterlängtad träning med Garbo och Piga. Maud och Potifar mötte upp och vi började lite lugnt med långa dirigeringar.
 
 
Första målområdet var nästan nere vid skogskanten bakom stolpen och det andra fick bli vid stolpen
 
Det tredje blev vid ”hörnet” i en ”tuss långgräs”
 
Det fjärde och sista målområdet blev vid den mörka ”tussen” i bortre kanten på ängen
 
Vi avverkade målområdena 2, 3, och 4 först och då skickade vi efter varandra men till olika målområden. Lätt som en plätt så både Potifar och flickorna.
 
Vi ökade på svårigheten lite genom att skicka förbi stolpen och till målområde 1 som låg längst bort.
 
Full fart ut på Potifaren…
 
Ett kort stopp vid stolpen och signal och ut-tecken
 
Full fart in med apporten
 
Snygg avlämning….
 
Nu var jag väl duktig matte?
 
Sedan blev det lite markeringar med ägg och apportkastare. För att avsluta lite lugnt som vi började så blev det en dirigering ner till ladan.
 
Nog kan man se att de är släkt, trots Potifars långa tunga?
 
Maud skulle till Tavnäs och hämta upp Emelie och två kompisar som hade varit på cykelhajk i helgen. Innan dess hann hon få sig en kopp kaffe och morotskaka. Själv fick jag ta itu med att få igång frysen igen men jag sparar nog att flytta tillbaka maten tills i morgon. Tror att den har det bättre i andra frysen tills det blir tillräckligt kallt i frysen inne. Det blev faktiskt en liten lugn stund i fåtöljen också så söndagsfriden lägrade sig.
 
Jag hade tänkt överraska Thord med att åka till Pilis och köpa pizza men tyvärr så hade de semesterstängt. Camp Viking öppnar inte restaurangen förrän nästa år…  Det blev en pizza köpt på ICA istället. Hmmm… inte vad jag hade tänkt men man måste väl bara lite flexibel eller…
 
Marith
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =