140402 Rapporter droppar in…

I natt vaknade jag och kunde inte somna om så jag kollade Facebook och mina mail.  Plötsligt kändes det inte så jobbigt att John Blund övergett mej för då fick jag se att vi hade fått ett trevligt mail från Bente och Norske Max med en liten rapport om hur de har det.
 
Vi måste naturligt dela med oss: 
 
 
 
Vintern har haft fint skidföre och ”kjempefint” väder.
 
 
Här är Max inne hos en figurant som han hittat. Belöningen är lek med boll…
 
 
Skitur er supert!

 
Max njuter av solen.
 
 
Här har Max på sig en GPS-pejl som de måste öva på att använda….
 
 
GPS-pejl är ett bra hjälpmedel när det är söksituationer i mörker eller mycket dåligt väder.
 
Säger än en gång, det är så trevligt att få rapporter från våra valpköpare! Tusen tack! Väldigt trevligt att få se/höra vad ni sysslar med.
 
När jag tittade på bilderna på Max kom jag på att vi har ju också fått en hälsning från Carina och Svenske Max. Det hade jag alldeles glömt bort så jag passar på att lägg in bilden här och nu.
 
Här sitter Max bredvid deras nya ”vrålåk” till spark.
 
Jag måste säga att jag tycker att den ser frän ut. Det går säkert undan så de kan ju behövas en extra bromsplatta….
 
Det är ju tur att vi har lite foton att titta på nu när abstinensen till våra hundar börjarta fart  riktigt. Förhoppningsvis dröjer det inte länge nu…. Ska på koll på måndag hos sjukgymnast och sköterska så efter det så kanske jag är redo för mina älsklingar. Hoppas att snön hinner försvinna lite mera också så det blir lite lättare att ta sig fram.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + sexton =