140825 (Del 1) Träningsvecka, Jämtlands Cup och Jaktprov i Lit!

Förra veckan var verkligen fulltecknad. Vi hade inbjudit lite vänner till träning under veckan enligt tradition. Vi har några vänner från Dalarna som har varit ”stommen” i träningsveckan under många år. Det har också varit Hälsingar, Ångermalänningar och Jämtlänningar som under några år har deltagit lite av och till samt lite andra som varit med någon enstaka gång. Tyvärr så har det trappats av en hel del efter att Thord fick stroken och naturligtvis har flera än oss fått lite andra levnadsförhållanden så möjligheten att delta minskar. Tidens gång kanske?
 
I år var det vara Gustaf och Ingegerd som kom från Dalarna så vi har försökt att fylla tomrummen med vänner härifrån bl a. Vi har alltid försökt att ”bjuda igen” till dem som har inbjudit oss till aktiviteter och andra som vi kanske har tränat mycket med o s v. Det är lite svårt att hitta balans då man helst skulle vilja bjuda med hela bekantskapskretsen men då hinner man ju inte träffa alla i alla fall så lagom är bäst.
 
I år började ”träningsveckan” på tisdag. Pia Lago-Lenqvist med Ronja, Eva med Korall, Quling och Gaia samt Lars Larsson med Valle dök upp vid 12-tiden så vi gjorde en mjukstart och tränade lite vid Loktjärn.
 
 
Lars & cola Valle som fick göra sin första apport i en tjärn.
Löste ”problemet” med den kanten fixade han genom en störtdykning ner i vattnet både en och två ggr!!
 
 
Vattenmarkeringar och vattendirigeringar stod förstås på programmet.
 
 
Här är det Gaia som fixar markeringar bland näckrosblad
 
 
Här står Pia och väntar på Ronja
 
Beredd för nästa uppgift!
 
På eftermiddagen/kvällen kom först Gustaf och Ingegerd med Ronja, Sita och Flisan (halvsyster till Valle). Sedan dök Barbro och Mats Dahlberg upp tillsammans med Krita, Bixa och Axa. Maud och Potifar och Marie Östergrens med Plura dök också upp under kvällen. De två förstnämnda ”ekipagen” hade husvagnar, Eva bodde på Hilton, Maud hade husbil och Marie bodde i ”hudrummet” och Lena Hildingsson med Noja (som kom under onsdagseftermiddagen) bodde i ”herr Arnes” husvagn. Lars åkte emellan då de bor i Ismundsundet.
 
 Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =