140203 Vi går mot ljuset!

I morse var det riktigt härligt med en morgontur. Termometern visade plusgrader och solen var riktigt brandgul och grann:
 
 
Det såg nästan ut som om skogen brann….
 
 
Full fart mot ljuset sa flickorna!
 
 
Måste förstås ta den obligatoriska gruppbilden. Här är vi nästan hemma igen.
 
Även idag hade vi lite smågrejor för oss. Inkallning, sitt-stanna-kvar och stoppsignal. Mycket uppskattat trots att det inte är avancerat. Stackarna är nog utsvultna på arbetsuppgifter…

Piga har hittat en liten boll som har varit försvunnen, säkert ett halvår, och den är jättekul tycker hon. Den är liten som ett stort ägg ungefär (skulle ha tagit ett kort på den men jag vet inte vad hon gjort av den just nu). Hon ligger och gnager lite på den och så ”tappar hon iväg den” och då studsar den och far och hon jagar. Ja det gäller att sysselsätta sig själv när inte matte gör det, tycker hon.

 
Garbos mun börjar se riktigt bra ut nu. I slutet av veckan kanske vi börjar med att hon får äta som vanligt igen. De har verkligen saknat sina grisöron på fredagar. Mycket märkligt men det verkar som om de vet vilken dag det är. Vi brukar alltid ge dem ”fredagsgods” med några undantag när. Nu så har de satt sig i köket bredvid skafferidörren när vi går och sätter oss vid middagsbordet. Sedan sitter de där en lång stund och tittar ömsom på oss och ömsom på skafferidörren. Stackarna. Få se om det kanske blir något på fredag?
 
Marith
 
PS. Igår blev det lite strul… Gretagarbos uppdatering blev först insatt på Svederkäringa men det blev rättat. Ska försöka vara mer uppmärksam i fortsättningen. DS.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + tretton =