140119 Sköna söndag elller?

I morse kändes det som om det skulle kunna vara sköna söndag. Tittade på termometern innan flickorna och jag gick vår runda, -10. Det kändes ovanligt bra i min höft så jag tog mod till mej och gick hela min ordinarie rundan men åt motsatt håll. Detta för att uppförsbackarna är en aning lättare åt det hållet.
 
Flickorna uppskattade detta mycket! Det mesta gick bra men lite besvärligt på ett par, tre ställen blev det. Det fanns stora träd nedfallna på stigen. Oavsett om man försökte klättra över eller gå rund dem var det en aning slitsamt… för mej alltså. Flickorna antingen kröp under eller hoppade över, lätt som en plätt.
 
Lite foton blev det:
 
Flitig liten Piga på väg uppåt…..
 
 
… gjorde de andra två avundsjuka. Det fanns godis på vägen upp!
 
 
Garbo höll reda på matte som vanligt!
 
 
… och som vanligt… dagens gruppbild!
 
Konstaterade även idag att läkningen av Garbos operation går åt rätt håll även om det är lite långsamt:
 
Ser riktigt fint ut även om det ännu inte är läge för varken torrfoder eller grisöron.
 
Jag har ställt telefonen som ringer när det är dags för att lägga hennes mat i blöt… Fungerar jättebra om man gör det på stört. Idag blev det lite fördröjning med följd att det trots allt blev bortglömt. Hm… det blev lite varmt vatten och 1 timmes väntan för dem alla, sedan en omgång med stavmixern till en gröt. Tur att hon är hungrig som en varg, snålvattnet rinner så det är en pöl där hon sitter och väntar på maten.
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =