140729 Bad och bär…

Sedan i fredags har det i stort sett varit bad och bär som förströelse för flickorna. Flitig liten Piga har även fått lite vattenmarkeringar och dirigeringar bland näckrosorna vid Bodtjärn. Utmärkt träning! Värmen har ju gjort att man har inte kunnat göra så mycket annat.
 
Morgonpromenaderna brukar dock gå rätt bra för då har det inte hunnit bli så varmt. Jag ringde Ejra i torsdags eftersom Garbo fortfarande haltade. Fick tid idag men kunde faktiskt avboka den då hon bara markerar lite någon gång då och då… Hon har faktiskt fått simma lite varje dag och jag vet inte om det är sista laseromgången eller simturerna eller bägge delarna som gjort susen. Hon får också följa med på de dagliga turerna (i sakta mak förstås) men jag har inte hjärta att låta henne avstå nu när det är bärtider.

Själv plockade jag också av bägge sorterna för att få lite färska bär i frukostfilen.

:

 
 
Lite ynkliga hallon jämfört med fjolåret. Kanske det har varit lite för torrt?
 
 
Det bryr sig inte flickorna ett dugg om….
 
 
Gott i gott gott!
 
 
Äter så det skummar i munnen
 
Även de stackars få blåbären som finns slinker med
 
Nu i kväll åkte vi till Hoviken så de fick simma lite. Mycket uppskattat. Varmt i vattnet så när jag vadade ut med Garbo (för att hon inte ska springa innan hon når simdjup) så kände jag inte var vattenlinjen gick på mina ben. Det var lika varmt i vattnet som i luften, men så är det långgrunt där också.
 
 
Konstigt nog fanns det inte en enda människa där … jo det kom föresten en med en hund och gick förbi.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − ett =