130331 Dags för lite rapporter

Nu är det dags för lite rapporter igen. Vi fick ett trevligt mail från Jenny och Mika idag, Jenny berättar att de går ofta på tur men att det blivit lite mindre lavinträning i år jämfört med tidigare. De väntar nämligen tillökning i april så hon har lite problem med ryggen. Det blev i alla fall en vecka på Finse och det hade varit mycket trevligt. Mika hade varit duktig som vanligt och de hade haft ”mycket väder, speciellt vind”.
 
Hon skickade även lite bilder som vi gärna delar med oss av:
 
 
Här är Mika, Border Collin Sakko och Jenny i vårsolen.
 
 
Stiliga kompisar!
 
 
Fullt ös i backen.
 
 
Skönt att ha en kompis att vila ut med.
 
 
Här var det lavinträning på gång
 
 
Det gäller att gilla vintern, oavsett väder, när man är lavinhund!
 
Ett stort tack till Jenny och Mika för den fina rapporten. Alltid lika trevligt att få lite rapporter från våra valpköpare.
 
Vi har också fått en liten rapport från Falun. Idag hade de besök av ett ”Ronjabarn”:
 
Från vänster: Ronja, Rondi (Ronjabarnet), Garbo, Sita och Piga.
När man tittar på Rondi och Garbo kan man ju faktiskt se släktskapet….
 
För övrigt verkar det som det fungerar bra och som det lät så har Gustaf och Ingegerd ännu inte blivit less på våra flickor. Piga är fortfarande en flitig liten Piga och om inte Gustaf säger att hon ska sitta så ”stjäl” hon Sitas jobb när hon ska hämta tofflorna eller något annat. Snabb som ögat är hon före…
 
Jag ska träffa sjukgymnasten och sköterskan på måndag och om allt är som det ska så börjar det att bli dags att hämta hem våra flickor snart. Längtar! Men det beror ju på om våra flickor längtar hem… Det verkar som om de har det hur bra som helst. Det kommer nog att bli lite lägre aktivitetsnivå när de kommer hem, i alla fall i början. Jag måste ju tillstå att jag blir enormt sugen när Gustaf berättar vad de gör och hur de sköter sig när de är ute och tränar ibland. Hoppas styrkan och orken kommer snabbt nu. Känner ju från dag till dag att det blir bättre och bättre så chansen är stor.
 
Marith
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =