140322 Kunde inte hålla mej….

Idag kunde jag inte hålla mej utan att ringa och höra hur de går för våra otroligt snälla hudvakter och våra flickor. Som det hördes så går det fortfarande bra. Piga och Garbo tycker fortfarande att det är skitkul att springa i full fart i vattenfyllda diken men slutar när Gustaf säger till.
 
Piga lärde sig ju att om man plockar upp matkoppen när man ätit upp så får man några fler matkulor av Gustaf. Garbo som ju inte är samma ”matvrak” struntar i att de andra gör så. Har hon ätit så har hon ätit men då står Sita och Piga bredvid henne och väntar ut henne (hon är väl alltid långsammast att äta där också). Så fort som hon lyfter huvudet ur koppen nyper en av dem koppen och springer till Gustaf och ibland håller de i koppen samtidigt. Kan tänka mej synen, de samarbetade ju redan som valpar/unghundar de två kusinerna.
 
 
Kan tänka mej att det ser ut ungefär på samma sätt….
 
För övrigt har det blivit lite omändringar i flocken hos Gustaf. Piga börjar väl närma sig höglöp nu, tror att det kan vara 11 dagen eller liknande. Ronja har löpt färdigt men då har en av Leifs hundar börjat löpa och då han också har hanhundar brukar de byta lite hundar vid dessa tillfällen. Nu är Ronja hos Leif och Gustaf har Leifs löptik (har tyvärr glömt namnet). Så av de fyra hundar som ingår i flocken hos Gustaf och Ingegerd så är de själva ägare till endast en för tillfället. Snacka om snälla människor! Vi är så oändligt tacksamma för att de ställer upp på detta vis för våra flickor!
 
Marith

2 reaktioner på ”140322 Kunde inte hålla mej….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 3 =