140519 Träning med betoning på passivitet för vissa!

Ja idag blev det mycket passivitet för vissa… Greta & Garbo vill säga. Ja även Piga fick sin beskärda del… för att inte tala om matte.
 
För att börja från början så skulle jag till Brunflo Bil & Däckservice för lite balansering och justering av bilen. Då passade det ju bra att åka till Tandsbyn och träna lite också. Thord ville följa med så då fick även Greta & Garbo hänga med. De fick sitta i bilen medan Garmin och Piga fick markerings- och dirigeringsträning. Roland har ju två Bumper Boy som han sätter på sin fyrhjuling, perfekt för markeringsträning. Lite bättre än förra gången gick det idag. Piga fick göra ett perfekt avslut. Lite strul, korrigering och omtag. Gör om gör rätt och rätt blev det! Hoppas bara att avslutet blir något som hon lägger på minnet. Roland och Berit bjöd på lite fika då det var lite tid kvar innan det var dags att åka då vi hade tid kvart över tre.
 
När vi lämnade in bilen stannade Thord kvar och ville titta på vad det gjorde. Jag tog flickorna och gick en sväng men de hade knappt börjat när vi kom tillbaka. Vi satte oss där ute och filosoferade. Folk kom och gick, en brandbil, motorcykel, andra bilar stannade bredvid oss där vi satt. En del förde en hel del oväsen. Perfekt passivitetsträning med andra ord!
 
 
Hur länge ska vi sitta här?
 
 
Varmt var det så tungorna blev långa….
 
Kvart över fyra kom Jerry och talade om att det skulle ta lite tid. En skruv hade rostat fast ordentligt men de jobbade på den. Då passade jag på att få vattenflaskan som fanns i bilen men han hittade inte vattenkoppen så vi fick komma in och få vatten där istället. Bara Piga var tillräckligt törstig för att dricka. De andra två var mera interesserad av lukter och ljud från verkstaden.
 
När vi gick ut igen lade Piga och Greta sig, de insåg att inget intressant skulle hända.
 
Efter en stund lade Garbo sig också. Ganska skönt att se att de kunde slappna av så bra trots att det kom folk och satte sig bredvid oss också. Lyfte knappt på ögonlocket.
 
Det var meningen att vi skulle åka till Östersund också så Lars kunde byta olja och oljefilter men då det blev så sent så blir det på fredag istället.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 6 =