1401117 Novemberkänsla…

Ja som ni kanske sett så har det varit lite novemberkänsla = lite låg… Någon träning av flickorna värt namnet har det inte blivit. Dessutom är bägge skendräktiga. De senaste dagarna har det i och för sig varit lite fart på dem när vi gjort vår morgonrunda. Lite ovanligt mycket bus med varandra har det också varit ute i skogen. Försökte filma en snutt idag men i och med jag tog upp kameran så blev det slut på det roliga. Ett foto från rundan blev det:
 
Snöfritt är det i alla fall….
 
Hemma bäddar jag om Pigas hundbädd flera gånger om dagen och hon bäddar också… Idag suttade hon t o m på sin filt.
 
 
Det ska vara knöligt i sängen tycker Piga
 
Som sagt var… skendräktiga tikar är som de är. Pipiga och rastlösa har de varit idag så jag tänkte att de skulle få något annat att tänka på. Vi åkte till ”Toutinviken” och körde lite dirigering. OJ så kul det kan vara. Faktiskt riktigt duktiga trots att de var ivriga. När de insåg att det lönade sig inte att hetsa upp sig så blev det faktiskt riktigt bra och koncentrerade linjetag, både härsan och tvärsan på ängarna och över dikena. Jag tror att vi tyckte det var lika kul alla tre.
 
Ikväll kom flitig liten Piga i onåd… Rastningen efter kvällsmaten skötte hon finfint men när vi gick hem så stannade hon till vid logen och vips så drog hon iväg in i skogen. Kom inte på varken signal eller rop. Hittade henne på hemväg efter någon minut men då hade matte hunnit ilskna till minsann. Det blev koppel hem. Det går aldrig att slappna av när man har hund.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 12 =