141009 Hundväder?

Ja igår och idag har det varit ett riktigt hundväder. Regn och blåst, brrr… så igår hade vi en riktig ”kojdag”. Idag fick de följa med alla tre när vi skulle till Östersund. Garbo skulle till Björks Hundrehab och jag tror faktiskt att hon tycker det är rätt kul. Go och glad är hon när hon ser Anna och går villigt och glatt in i ”apparaten”. Idag ökade Anna på med ännu lite mera tid och det är så kul att se hur Garbo tar i och sträcker ut med benen. Anna tycker att hon är så lätt att jobba med.
 
Innan dess så fick det naturligtvis följa med när jag tvättade bilen i biltvätten. Satte mej själv i bilen också för att se efter så att de inte blev oroliga när det började spolas och borstas på bilen. Jag såg en hund (vem vet jag inte) som tittade upp strax när det började. Sedan låg de alla helt oberörda i ”skuffen” och tog en ”tupplur”. Härliga vovvar vi har…
 
Nu när Garbo börjat med rehaben är hon ännu ivrigare på att komma och få lite massage på ryggen. Avsnittet mellan bröstkorgen och höfterna är hon mest intresserad av att få masserad. Anna sa att det området är ungefär detsamma som våra axlar så det är kanske inte så konstigt att hon njuter av massagen.
 
Piga blir ju förstås avundsjuk så hon står på kö och uppskattar också samma massage. Idag när det var Pigas tur stod Garbo kvar och försökte komma emellan. När inte det gick gapade hon över min högra hand och försökte flytta på den… Han kan konsten att tala om vad hon vill.
 
Piga är inte heller så dålig på att meddela sig. När jag var ut och kvällsrastade dem så såg inte Piga ut att vilja göra ifrån sig så jag sa till henne. Då gick hon en liten, liten lov och kom sedan tillbaka. När jag sa till en gång till lite skarpare gick hon några steg och neg…. Vet vad du vill men jag kan inte…  Just ja! Hon hade ju gjort ifrån sig lite tidigare hon…
 
Just nu ligger Garbo och Piga i varsin del av soffan och Greta har gått och lagt sig i husses säng. Det är skönt med en egen kuppe ibland säger hon.
 
 
Piga kurar ihop sig lite…
 
 
… Garbo sträcker ut sig…
 
 
… och Greta gör något mitt emellan.
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + fjorton =