150221 Det känns som om våren är här!

Helt otroligt vilket väder vi fått. Varm sol och plusgrader, snön som smälter så det hörs, fåglarna kvittrar och humöret ligger på topp hos alla i vår flock. Visserligen löper Piga och Garbo är på gång men i motsats till i höstas så har Piga inte alls varit lika påverkad.  Liiite dövare än normalt men vi har faktiskt varit ut och jobbat lite utan minsta problem. Får verkligen hoppas att höstens löp var ett undantag för då var hon inte så rolig.
 
Då vädret har varit kanon och min kropp har skött sig riktigt bra så blev det en dubbeltur för flickorna igår. Vi njöt av det fina vädret, tränade lite långa dirigeringar, dirigeringar med stopp där den andra hunden fick hämta medan den stoppade hunden fick vänta, minnesmarkeringar och ett fält med endast två dummy, en till dem vardera. Allt gick kanoners. 
 
Vi gick en annan runda än den vi brukar och här kommer lite bilder:
 
 
Det var lite mera snö än där vi brukar hålla till
 
 
Tungorna blev rätt långa då det dessutom var ganska varmt
 
 
Pigga och alerta och beredd för allt som matte hittade på …
 
 
… även om det ser ut som om Piga räcker tungan åt mej.
 
I morse var det minusgrader så det var hård skare på den snö som ligger kvar. Jag har ju fått ny medicin vilket gör att kroppen både orkar och kan så mycket mera nu. Det innebär att vår 1-timmesrunda går på ca 40 minuter numera. Det innebär i sin tur att det är dags att lägga till en slinga så vi får vår timme på morgonen. Den nygamla går till stor del under kraftledningen och där var det mera snö. Det kanske blir så när det är öppen yta men med skog på varje sida som skuggar.
 
 
Skoterspåret ner mot Torsäng ….
 
 
… och mot Alexisbacken
 
Det blev förstås lite porträttbilder även idag. Det är ju så mycket roligare att ta kort när det är sol …
 
 
Här ligger det något i luften… kanske våren?
 
 
Min Garbo, den gudomliga!
 
 
 
Mina båda goa flickor…
 
 
Flitig liten Piga
 
Efter frukost passade vi på att göra lite manikyr, pedikyr och lite massage.
 
Garbo njuter i fulla drag
 
När jag sedan dammsög så kom bägge två och trängdes. Bägge ville bli dammsugna fast de har i stort sett slutat fälla men de tycker visst att det är skönt i alla fall.
 
Nu ligger de trötta och belåtna i soffan och vilar.
 
 
Marith
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − sex =