150102 Garbo är nog lite sur idag…

Idag fick vi lite sällskap på en liten träningstur av Ulla och Susa då de ville ha lite tips på markeringar. Vi körde lite olika varianter med dels träning av minnet och dels träning av fokusering. Garbo fick till sin stora sorg stanna hemma. Det är snorhalt och jag vill inte riskera att hon tar i så hon sträcker sig och får ont igen. Hon fick ju lite känningar när det var så kallt men nu verkar det vara bra igen.
 
Efter en liten ivrig start och lite huvudbry visade det sig att lilla Susa var en riktigt duktig markör. Jättekul att se unga hundar med rätt inställning. Har tyckt att det finns vissa likheter med mina hundar så vid en koll visade det sig att Susas farmor är Garbos mormor. Vissa släktdrag går i arv.
 
Även flitig liten Piga skötte sina markeringar med den äran. De flesta var inte några svårigheter med men den sista var en knepig rackare som hon markerade mest på ljudet och fixade lätt som en plätt. Tror att hon är så ”svulten” på träning just nu så hon skärper till sig riktigt ordentligt när det äntligen blir nåt.
 
Just nu blåser det som attan så kvällsturen var inte alls så kul. Hoppas på bättre väder i morgon, få se om vi kanske hittar på något så även Garbo kan få vara med. Ikväll har hon varit så sur så hon har inte velat ligga här i vardagsrummet med oss utan gick in på hundrummet och lade sig. Jag gick dit och talade om för henne att vi saknade henne så nu ligger hon här men inte i soffan som hon burkar utan på golvet….
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 14 =