150103 Fortfarande halt i vår herres hage

Ja det är lite av en chansning när vi går vår runda i skogen. Idag blev det under eftermiddagen då det var lite brått i morse då vi skulle få en pelletsleverans… som visade sig inte blir av förrän vi 7-tiden ikväll. Fick lite annat gjort i stället men när det började bli eftermiddag så fick jag lite dåligt samvete. Hade ju glömt att flickorna inte fått sin morgonrunda, blev bara en kort tur då jag försov mej.
 
Sagt och gjort. På med icbugs och iväg i halkan. Stigarna är rätt isiga så även Garbo och Piga får ta det lite lugnt. Jag är livrädd att Garbo ska sträcka sig och börja halta igen. När de får frikommando väljer de allt utom stigarna men det har blivit någon minusgrad nu så det är skarsnö på de ställen som det är snö. Man är allt lite ängslig att de ska göra illa sina tassar och det här med att ta det lugnt fungerar inte när de får göra lite som de vill. Full fart som vanligt. Finns så mycket att hålla koll på på vår skogsrunda.
 
Jag passade på att göra lite småövningar där det är mest barmark som vid t ex Alexis, vilket uppskattas.
 
 
Lite olika stilar men bägge är förväntansfulla….
 
Alexisbacken i solnedgång.
 
I morgon ska vi till min bror i Japptjärnsnäset. Thord ska få rådbråka sin hjärna och ge lite råd när det gäller elen i ett av rummen. Under tiden tänkte jag att flickorna och jag kanske kan hitta någon bra runda som inte är så halkig där borta. Kanske följer det med en och annan dummy för man kan aldrig så noga veta vad vi hittar på.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 3 =