150115 Idag är flickorna på gott humör!

Ja just nu är det full fart på flickorna. Garbo är pigg och alert och busar för fullt med Piga både ute och inne. Länge sedan jag sett henne så pigg som hon är just nu. Kanske är det glukosamin som gör det? Dessutom är hon i rätt fin form i kroppen också.
 
 
Smärt och smidig eller hur?
 
I morse blev det bara en snabbtur så efter lunch tog vi med lite dummisar och travade iväg. Vi gick bort till Alexisbacken och det är rätt tunggått för det är nog i stort sett bara vi som pulsar oss fram nu. Vi körde lite minnesmarkeringar och markeringar i lössnö på ditvägen och på hemvägen körde vi lite enkla linjetag men med lite varierade längder och ibland med störning. Jag gjorde en film men den går inte lägga upp här i bloggen så den kan bara våra facebookvänner se.
 
 
Lyckliga flickor –  Kul att få röra på sig och träna lite
 
Just nu så fäller de något kopiöst. Dammsugaren får gå både morgon och kväll nu ett tag. Idag tog jag och dammsög Garbo, vilket hon riktigt njöt av. Piga, som brukar vara skeptisk till dammsugaren, fick syn på oss när vi stod i hallen och kom lite trevande och smygande fram. Jag lockade på henne och började lite försiktigt dammsuga henne. Hon tog några tveksamma steg ifrån mej…. funderade lite och kom tillbaka. Det var nog rätt skönt ändå. Sedan stod de på kö och turades om för bägge ville ha mera. Jättebra tycker jag!
 
 
Här står Piga och väntar på sin tur när Garbo blir dammsugen
 
 
Äntligen min tur igen, tycker Piga
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − nio =