150117 Greta på besök

Idag kom Greta med flock på besök. Ett kärt besök måste jag säga. Så härligt att få träffa henne igen och se reaktionen på oss och hur hon gjorde när hon skulle åka igen. Kan bara säga, kunde inte vara bättre! Hon verkade glad att få se oss. Fick bamsekram och hennes typiska tryckning mot kroppen, hoppade upp i knät på Thord och gosade. Härligt att se att hon inte alldeles glömt bort oss.
 
Kicki och Anders hade även med sig Sally och Lava som också fick komma in på besök. Kicki tyckte att de skulle få vara i hundrummet så Greta, Piga och Garbo skulle få umgås lite ifred. En liten olycka hände så tyvärr blev det placerade i bilen medan vi fikade. Shit happens ibland!
 
De hade även med sig två egenbakade mjuktunnbrödspaket… MUMS! Dessutom mina absoluta favoritblommor… TULPANER!
 
En härligt stor bukett!
 
Hur gick det med flickorna då? Jo jag trodde nog att Greta eventuellt skulle få sig en uppsträckning för att hon hade varit borta från flocken men … ingenting. Det såg ut precis som vanligt. Inget märkvärdigt alls. När Anders och Kicki skulle åka var det ingen som helst tvekan om att Greta skulle följa med. Kan det bli bättre?
 
Vi är naturligtvis glada över att hon var glad över att se och träffa oss men lika glada över att hon så gärna följde med Anders hem. Känns att detta var ett riktigt beslut även om det gör lite ont i hjärteroten…. Åtta år är åtta år. 
 
Glömde totalt bort att ta några foton på Greta men hon såg välmående ut och väldigt kärvänlig till sin nya husse så det finns inga tvivel om att detta blev helt rätt.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 7 =