Dags att kolla läget….

Ja idag var det faktiskt dags att kolla läget. Piga är anmäld till prov men jag har ingen aning om var hon står idag. Eva och Quling kom och gjorde oss sällskap idag så vi lade upp en liten genomkörare för Quling och Piga.

Vi åkte till Loktjärn men jag har båten i Bodtjärn så vi fick klara oss utan den liksom utan funktionärer… Först gick vi ut och tittade ut var vi skulle ha markeringarna (blev vattenmarkeringar) och sedan lade vi ut både vattendirigeringarna och landdirigeringarna. Sist lade vi ut ett fält på 12 dummys på myren och i skogskanterna på var sida.

Vädret var grått men inget regn som tur var. Här kommer lite bilder från tjärnen:

150805a
Lugnt och stilla vid tjärnen
150805d
Eva och Quling på väg till utgångspunkten för markeringen
150805c
De stod på motsatt sida och markeringarna kom en på ön och en på vattnet
150805b
Nästa vecka kör vi från andra sidan…

 

150805e
Quling jobbar på fältet, ett tungt fält med en liten bäck som ringlar sig i mitten av myren

Jag tog inget foto på landdirigeringen men den gick över lite sumpmark och in i en glänta i skogen.

Det var skönt att få ett kvitto på var vi står. Det gäller att lägga på ett kol i träningen tror jag. Hon har nog inte blivit prislös men inte fått någon etta heller så… Slut på velandet och träna på lite allvar tror jag. Visserligen är hon precis i slutet av höglöpet så man ser att hon inte har riktigt full koncentration men hon växte allt eftersom idag så jag är hoppfull.

När vi kom hem var Garbo riktigt sur… Hon hade givetvis velat följa med men eftersom hon har varit lugn i stort sett en vecka och bara fått morgonmotionen så var det inte läge att jobba på tung myrmark. Är lite rädd om henne då jag inte vill att hon ska få ont igen.

Thord ville ha pizza till middag idag och det kunde jag förstås inte neka honom. Vi kommer ju att bli utan spis och ugn i ca 14 dagar strax så det gäller att passa på.  Garbo fick följa med när jag åkte till affären och på hemväg så stannade vi i Dalhemsviken och Garbo fick simma. Jag hade Chuck it med mej så hon fick hämta ett antal bollar på vattnet, lite snäll motion som hon blev glad över.

Kan tillägga att jag höll alldeles på att glömma ge dem middag idag, tror inte det har hänt någon gång tidigare. Det säger väl lite om hur rörigt det är i mitt huvud just nu.

Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =