Dags igen för uppdatering.

Ja det är väl dags att uppdatera lite men energin är inte riktigt på topp, därav långt emellan uppdateringarna just nu.

Tänkte först dela med mej av lite foton som vi fick från Norge. Mika och Jenny visar oss underbara vyer från deras hemtrakt:

Mika och Sakko
Mika och Sakko
Mika i profil
Mika i profil
Dags att bada tycker Mika
Dags att bada tycker Mika
Mika 4
Skönt!

Mika 5

Härligt med lite rapporter från våra valpköpare!

Sedan sist jag skrev har det varit en träning med några ur samträningsgruppen. Vi höll till i Fanbyn och körde repris på första gången vi var där, alltså Walk up-träning.

Det var Lena och Anton, Anders och Smilla, Ulla och Susa och Lars och Valle samt Piga och Garbo
Det var Lena och Anton, Anders och Smilla, Ulla och Susa och Lars och Valle samt Piga och Garbo

I söndags kom Ronja hit och stannade tills sent igår kväll. Det är jättemysigt att få rå om henne lite. Det tror jag flickorna också tycker för det kommer gott sams. Härligt för Piga att få en buskompis också. Garbo är ju inte alltid på humör för att stoja.

Fina Ronja <3
Fina Ronja!
Här sitter de alla tre.
Här sitter de alla tre.

Det ser ut som om Ronja är lite på sidan av men så är det inte. Det är bara Piga som lutade sig fram mot Garbo i kameraögonblicket. 🙂

Nu går vi själv igen på morgonrundan. Ännu kan vi plocka både blåbär och hallon men hallonen är nog på upphällningen nu. Blir nog inte många dagar till är jag rädd.

150918g
Blåbär är gott, tycker Piga!
150918d
Min fina Garbogumma!
Och min flitiga lilla Piga! >3
Och min flitiga lilla Piga!

Det är tur att jag har mina goa flickor som får mej att både röra på mej och tänka på annat än allt tråkigt som just nu dyker upp. I morgon ska vi på samträning igen. Det blir också i Fanbyn men det är Jens Andersson som sammankallat. Skönt att det är fler som tar tag i samträningarna.

I torsdags var det också samträning men då var det vilt och i Kälarne. Vi hoppade över den träningen då Ronja var här. Vi har varit ut två gånger i veckan men eftersom Ronja inte är så intresserad av just apportering så fick hon var passiv medan Garbo och Piga tränade. Sedan blev det lite bus över ängarna. Uppskattades av dem alla tre.

Marith

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 20 =