Det är nog någon mening med det mesta!

Ja idag har jag återigen konstaterat att det är nog någon mening med det mesta som händer. Jag kände ju för ett tag sedan att jag inte hade ork och energi nog att dra igång prov-provet i Samträningsgruppen som jag mer eller mindre lovat. Kändes lite så där att säga ifrån sig men kände att nöden har ingen lag.

Idag har det ändå genomförts och andra har ”steppat” in och tagit itu med saken och vad jag förstod så blev det riktigt lyckat trots ihållande regn. Själv var jag ytterst glad att jag sagt ifrån mej det hela då Thord, som ramlade och troligtvis skadade ett revben, har varit rätt ”hjälplös” idag. Han följde ju med på Ikea igår men man såg att han hade ont. Säkert höll han igen lite då han gärna ville vara med men idag var det värre.

Det fick bli operation övertalning för att öht få honom att kliva upp. Det blev lite bättre sedan han fått i sig lite frukost och en värktablett men jag har nog inte velat lämna honom hemma själv och han har definitivt inte kunnat följa med. På något sätt känns det som om det var därför orken tröt för mej så jag sa ifrån mej i god tid.

Flickorna är lite less idag. Igår fick de vara i hundgården medan vi åkte till Sundsvall. Finväder var det så det gick ingen nöd på dem men så mycket sysselsättning blev det ju inte. Idag blev det heller inget mer än morgonrundan så det kliar nog lite i kroppen.

Det ser även mörkt ut inför måndagen, regn, regn och åter regn. Blir nog ingen simträning efter båt i morgon heller så vi får hoppas på tisdagsvädret. Man blir lite av en ”stugsittare” när regnet vräker ner. Tur man har lite ”inomhusgöra”.

Jag har i alla fall anmält Piga till jaktprovet i Lit, Synd bara att vi missar så många chanser innan dess. Flera prov som skulle ha varit intressant att anmäla till men, men… Hoppas bara att man kommer med.

Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 8 =