En något våt tillställning…

Ja idag blev det en något våt tillställning kan man säga. Ulla hade kallat till samträning i Krokvåg. Finfina marker, trevligt folk och hundar som mötte upp. Enda negativa var väl då att det regnade och regnade lite mer och regnade mycket mer och regnade lite mindre. Riktigt våt blev både jag och hundarna men man får skylla sig själv när man inte tog på regnjackan direkt. Är nog lite för positiv ibland och tror att det blir bättre. Ibland blir det faktiskt sämre.

Hundarna skötte sig i alla fall och det var ju huvudsaken. Vi började först med en markering där markeringen hamnade i skymundan bakom en kulle. Nyttig och bra träning.

Här är det Eva (Gaia sitter bredvid) som kastar markeringarna till Ulla och Susa.
Här är det Eva (Gaia sitter bredvid) som kastar markeringarna till Ulla och Susa.

Ulla hade även med Rissla men hon fick sitta i bilen medan matte och Susa jobbade.

Ylva & Kalla tittade på.
Sandra &  Hero tittade på.

När regnet tilltog tog vi fikapaus och höll till under bakluckorna på bilarna. Blev lite onödigt blött. Efter det så gjorde vi fyra målområden som de sedan fick hämta ifrån.

Lena & Anton fixade den andra dirigeringen mycket snyggt.
Lena & Anton fixade den andra dirigeringen mycket snyggt.
Glada och nöjda efter välförrättat värv
Glada och nöjda efter välförrättat värv

Min telefon lade sedan helt plötsligt av så några fler foton blev det inte förutom en bild på PRAO’n Akke, en liten 11-veckors jämthundsvalp, men det fotot tog Ulla.

Ser något förgrymmad ut. Kanske lite sur för att inte fick vara med och leka med de andra hundarna....
Ser något förgrymmad ut. Kanske lite sur för att inte fick vara med och leka med de andra hundarna…. Fotot taget av Ulla Svensson.

Lite förvånande att hundarnas näsarbete var så bra. Brukar i regel vara rätt besvärligt när det regnar och är vindstilla. Jag ger i alla fall gott betyg till alla 7 hundarna, Anton, Hero, Gaia, Susa, Rissla och även mina två skötte sig bra idag.

Eftersom jag var både blöt och lite ”hurrven” och lite gruvsam för att åka hem och fixa middag så blev det en glad överraskning till Thord… Stannade för i Stugun och köpte Pizza på pizzerian. Behöver jag tala om att han sken upp ordentligt när han såg vad jag hade med mig hem.

Idag kom även årorna som jag beställt så nu är det bara att sätta fast klykorna (men det måste jag ha hjälp med) så är det bara att sjösätta och träna vatten. Lite kallt ännu tycker jag men möjligheten finns.

Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 12 =