Flight 123 till Blåkulla blev inställd

Ja dagens resa till Blåkulla blev inställd. Självklart kunde jag inte att överge flickorna, speciellt inte lilla Ultima. Det är många små framsteg som sker varje dag och hon är full av energi de timmar hon är vaken under ett dygn. Lite hyss men hon har ännu inte bitit sönder något, peppar peppar.

Däremot går det lite sämre med rumsrenheten, mest beroende på att jag inte hinner med eller förstår vad som är på gång. Igår lev det två missar och idag blev det tre. Bajseriet däremot har gått riktigt bra, inte en enda miss hittills. Vi har också ökat på maten lite, lite grann. God aptit och hon har faktiskt lugnat ner sig lite vid matkoppen. Hon snurrade runt som en karusell första dagarna men nu blir det bara max ett varv och det beroende på var de sista matkulorna ligger.

Mest sover hon förstås. Piga börjar ta hand om henne mer och mer. De ligger riktigt nära ibland och de ser så söta ut.

Två riktigt gulliga sötnosar.
Två riktigt gulliga sötnosar.

På förmiddagen så hade de faktisk lite dragkamp också. Jag hann förstås inte med med kameran förrän det nästan var slut på det roliga…

Idag blev hon också nyfiken när Thord skulle duscha. Självklart fick hon vara med och undersöka lite. Hon är så härlig, lite försiktigt, förståndigt nyfiken i början och kollar vad som händer och sker innan hon försöker delta. Nu fick hon inte duscha själv även om hon kanske skulle ha velat, det spar vi till en annan gång.

Nyfiken lien dam...
Nyfiken lien dam…

Hon testade också mitt tålamod när jag skulle skura golven. Tänkte på Cesar Milan och höll mej lugn och bestämd och alla golven blev faktiskt skurade utan större intermezzon men det tog nästan dubbelt så lång tid som vanligt, men vad gör väl det om 100 år?

Idag ringde veterinären från Ejra och berättade om resultatet från blodprovet  Garbo tog i tisdags. Underbara nyheter! Blodvärdet låg nu på det normala, så skönt att höra. Nu är det bara att hoppas att allt håller som det ska och att hon får vara med oss ett bra tag till.

Vill också önskar er alla en riktigt Glad Påsk med ett foto som jag tog på Garbo när hon var lika gammal som Ultima är nu. Lite skillnad på storleken är det ju förstås. Garbo var och är några nummer större än vad man tror att Ultima blir. Möjligen landar hon i Pigas storlek.

pask

Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 14 =