I väntan på Pigas löp….

Ja nu går vi och väntar på att Piga ska börja löpa. Hon har varit lite ”knäpp” ett tag och Garbo har bara en vecka kvar på sitt löp. Om jag ska kunna anmäla till jaktprovet i Lit vill det till att hon börjar lite omedelbar bums! Å andra sidan… när går det som man vill egentligen. Blir nog att ställa in sig på att man ska ha tur om det blir några prov öht i år.

Efter kennelträffen har vi haft en samträning då vi var åt Bodsjöhållet. Jenny hade fixat marken och lagt upp lite träning åt oss som var där. Lena,  Berith, Lars, jag och Jenny med respektive hundar (Garbo fick vara hemma).

Utlägg fält med intresserad åskådare
Utlägg fält med intresserad åskådare
Överläggning
Överläggning
Liten tjärn där vi körde markering/dirigering från en kulle och över till andra sidan
Liten tjärn där vi körde markering/dirigering från en kulle och över till andra sidan

Tack för trevlig träning och sällskap!

Här hemma är det mest planering och uppresning inför köksrenoveringen så  hundarna ligger lite på is. Ibland sliter jag mej loss och då blir det lite markeringar och dirigeringar antingen vid Bodtjärn eller vid sjöändan. Uppskattat är det i alla fall.

2015-07-14 11.13.08

"Tandemmarkering"
”Tandemmarkering”
"Tandeminleverering"
”Tandeminleverering”

Idag var det ingen samträning… första gången på länge tror jag. Lars, Berit och Valle kom hit och vi tog med båten upp till Bodtjärn och körde ett fält och lite markering/dirigering på vatten från båt.

Tog lite bilder från idag men det var så konstigt ljus så det blev dåliga bilder men här kommer några i alla fall.

Piga markerar, Lars sitter i båten...
Piga markerar, Lars sitter i båten…

50719b

50719a

Garbo fick även denna gång vara hemma men nu har jag båten där uppe (fastlåst) så nu kan jag åka dit och simträna flickorna lite så de får bygga lite kondis i alla fall. Tror att det kommer att bara riktigt bra för Garbo.

Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =