Lilla Ultima blev 9 veckor idag!

Lilla Ultima blev som sagt var 9 veckor idag. Liten med naggande god. Som vanligt har det varit full fart men lite eftertänksamhet har också fått plats. Idag vakade hon vid 6-tiden så vi gick ut och rastade men sedan somnade vi om en timme. Man kan säga att hon är en riktig liten sköning ibland.

Hon vill verkligen komma upp i soffan till Garbo och Piga. Hon gör allt vad hon kan för att klättra/hoppa/kravla upp men än så länge går hon bet på det projektet.

Pilutta dej sa Garbo och räckte ut tungan....
Pilutta dej sa Garbo och räckte ut tungan….

Även Piga retades lite….

Piga är egentligen ganska så snäll mot lillan. Allt oftare ligger de tillsammans i hundsängen.

Skönt med sängkompis ibland
Skönt med sängkompis ibland

Något som hon fick fundera lite på idag var fågelsången. Var det någon som visslade på mej eller ska jag inte bry mej, tycktes hon tänka.

För övrigt tränar vi på att bli lugn innan hon får mat. Det går bättre och bättre och nu kan hon sitta stilla en liten stund så länge som jag håller i matkoppen. Sakta men säkert ska vi nog få ordning på det också. Det hjälper ju till lite att Piga och Garbo sitter lugnt för hon tittar på dem och jag tror att lugnet ”smittar”.

Garbo och Piga fick en morgonrunda idag men inte fullt så lång som vi brukar. Det var nämligen ingen som varken gått eller åkt skoter (förutom en liten, liten bit, ca 500 m), så det var mycket tungt att gå idag. Vi tog alltså kortare rundan vilket gör att jag kan ta ett foto över Sundsjön bort mot Fanbyn. Rätt härligt väder i morse med solen som bröt fram en hel del.

Vy bort mot Fanbyn
Vy bort mot Fanbyn
Ser lite mörkt ut men det var egentligen tvärt om...
Ser lite mörkt ut men det var egentligen tvärt om… tog foto på solen  🙁

Nu får vi se om det kommer några påskkärringar i morgon. Har laddat med lite godis men det är inte alla år de mellanlanda här hos oss.

Marith

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 5 =