Lugnt men ändå inte

Ja här är det både ock… Vad vi kan se så verkar det som Garbos operationssår läker precis som de ska (peppar peppar). Inga synliga komplikationer, rena och fina sårytor. Hon bryr sig inte om dem själv heller så det verkar faktiskt riktigt lugnt på den fronten.

Däremot blir hon sysslolös. Tycker det är trist att bara gå ut och rasta sig, inga promenader alls är det tänkt. Igår fuskade vi så hon och jag gick en liten kort skogspromenad i koppel på ca 15 minuter. Mycket uppskattat! 😀 Idag gjorde vi om det.  Bara det lilla gör att hon håller sig lugnare.

I torsdags var vi till Ismundsundet, Piga och jag. Bilen skulle få en ny rem av något slag. Under tiden den blev utbytt så tog Piga och jag en liten sväng på egen fot och tass. Bollar var med så det blev lite sök och en och annan dirigering vilket hon uppskattade mycket! När vi kom hem berättade husse att Garbo hade legat vid dörren hela tiden. Det gjorde hon även i går och idag när Piga och jag tog en egen runda. Känner att jag har nog fuskat en hel del med att ge dem ”egentid” . Det får vi nog göra något åt framöver.

Idag var första gången sedan operationen som de legat tillsammans. De har ju legat i var sin ända av soffan men nu ser det av och till lite bättre ut.

160220

160220a

För övrigt sysselsätter sig Garbo med att diska matkopparna om och om igen. Verkar inte som hon tror att jag diskat dem tillräckligt. Hade tänkt bädda in en lite filmsnutt här med Word Press vill inte tillåta det tydligen. Får försöka fixa till det så småningom om det går.

Marith

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 1 =