060402 Inte så mycket nytt att raportera

Idag har jag egentligen inte så mycket nytt att raportera. Det som hänt sedan sist är att jag har gjort några fler bekantskaper med tvåbenta och jag tycker att alla är mycket trevliga och intressanta att hälsa på.

En ny åktur med bilen har det också blivit men denna gång var jag lite mera orolig trots att jag hade kojan med. Matte säger att vi måste träna på det för nu är det knappt två veckor kvar tills vi ska på långresa och hälsa på hos min nya kompis Greta.

Det har kommit så mycket snö den senaste veckan så nu är det 2 till 3 dm djupt och det gör att vi inte kan göra så många turer ut i naturen. Det blir mest att hålla sig på vägar och upplogade planer, lite synd tycker matte. Själv njuter jag av att jag lyckas hoppa upp i soffan och sova. Ni kan ju själva se hur jag njuter, jag har flera olika sovstilar…… alla lika sköna.

Sova3             Sova2Sova1

Vi hörs/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 6 =