060410 Stadsbesök

I lördags fick jag följa med matte och husse till den stora staden. Det var spännande! Mycket lukter och många olika ljud att fundera över. Husse hade lite brått så han var långt före men matte tog det lungt så jag fick stanna och titta och fundera lite över det jag såg och även lukta lite där det doftade intressant.

Det mest konstiga var alla människor som passerade oss och ingen (!) stannade och hälsade. Jag som älskar människor hade gärna velat göra deras bekantskap men matte sa att jag måste lära mej att man inte ska hälsa på alla även om hon tycker att det är trevligt att jag är positivt inställd till de tvåbenta.

Jag mötte även en liten konstig varelse på fyra ben och med kläder på sig, en sådan där som nästan ryms i jackfickan och den tyckte jag var lite otäck även om den var mindre en mej. Matte säger att vi måste ta och hälsa på lite snälla hundar av olika modell så jag vänjer mej vid att det inte är så otäckt. De flesta är faktiskt snälla.

På söndagen hade vi en vilodag. Det var ett riktigt ruskväder med snö nästan hela dagen och husse och matte städade och donade med det nya gästrummet så för mej blev det mest att ligga och sova och ha det bra. /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fem =