060417 Jag har fått träffa Greta!

Äntligen har jag fått träffa Greta! Det var en lång resa dit, det tog hela åtta timmar men vi gjorde två rejäla raster. Jag fick äta lite och alla fick sträcka på benen. När vi kom fram till Thorsvi kennel på långfredagens eftermiddag så fick jag också följa med in. Jag fick bara stå utanför grinden och titta på Greta och alla hennes kullsyskon men det var spännande värre. Jag hade gärna velat vara med och busa lite jag också men Greta och någon av hennes kullsyskon kom fram och hälsade på mej så nu vet jag vad jag har att se fram emot.

Katt

De hade också katter och det var några konstiga figurer. Jag skällde lite och gjorde lekinbjudan men katten bara försvann på något konstigt vis. Hon var inte alls intresserad av att leka. Konstigt!

Katt   64127-23

Vi sov också över där och jag fick ligga i min lilla koja med matte och husse i gästrummet. Matte tyckte att Tickan, Kråka och Atte kunde sova i bilen och det var de mycket nöjda med. Det var flera valpköpare där också men de sov i husvagnar och jag väckte nog alla som sov på morgonen fast det var inte meningen. Vi fick mat och när jag hade ätit färdigt så glömde jag bort mej och försökte ta mat av Atte. Han rev i ordentligt så jag blev jätterädd och skrek i högan sky. Allt gick bra men de som vaknade av mitt skrik trodde nog att jag fastnat i något, så mycket skrek jag, men matte och husse var där så det var aldrig någon fara. Jag ska försöka att komma i håg att Atte vill ha sin mat ifred i fotstättningen, det är nog lugnast så.

Efter att matte och husse ätit en god påskaftonslunch var det dags för resan hem igen. Det gick snabbare att åka hem för vi gjorde bara ett längre stopp när jag fick mat. Annars så sov vi gott allihop utom husse som körde bilen. Klockan halv elva på kvällen var  vi hemma igen och det kändes ganska skönt. Borta bra men hemma bäst.

I dag ska vi i väg och gratulera mattes och husses yngsta barnbarn som fyllde tre år i tisdags. De har också katt så det ska bli spännande men jag berättar mera senare./Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + tolv =